Public Class Autoclicker
Declare Sub mouse_event Lib "user32" Alias "mouse_event" (ByVal dwflags As Long, ByVal dx As Long, ByVal dy As Long, ByVal cbuttons As Long, ByVal dwExtraInfo As Long)
Private Sub Form1_KeyDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles Me.KeyDown
If e.KeyCode = Keys.F2 Then
Timer1.Start()
Else
If e.KeyCode = Keys.F3 Then
Timer1.Stop()
End If
End If
End Sub
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
KeyPreview = True
AutoSizeMode = False
End Sub
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Timer1.Start()
End Sub
Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
Timer1.Stop()
End Sub
Private Sub Button3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button3.Click
TextBox1.Text = TextBox1.Text + 1
End Sub
Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
Windows.Forms.Cursor.Position = New System.Drawing.Point(Windows.Forms.Cursor.Position)
mouse_event(&H2, 0, 0, 0, 1)
mouse_event(&H4, 0, 0, 0, 1)
End Sub
Private Sub LinkLabel1_LinkClicked(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.LinkLabelLinkClickedEventArgs) Handles LinkLabel1.LinkClicked
System.Diagnostics.Process.Start("mailto:" & "[email protected]")
End Sub
End Class
Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vkey As Long) As Integer
Public Class Form1
Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vkey As Long) As Integer
Declare Sub mouse_event Lib "user32" Alias "mouse_event" (ByVal dwFlags As Long, ByVal dx As Long, ByVal dy As Long, ByVal cButtons As Long, ByVal dwExtraInfo As Long)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Private Sub Timer2_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer2.Tick
Dim F2 As Boolean
Dim F3 As Boolean
F2 = GetAsyncKeyState(Keys.F2)
F3 = GetAsyncKeyState(Keys.F3)
If Keys.F2 = True Then
Timer2.Start()
End If
If Keys.F3 = True Then
Timer2.Stop()
End If
End Sub
Private Sub Timer2_Tick_1(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer2.Tick
Timer1.start()
End Sub
End Class
Public Class Form1
Declare Sub mouse_event Lib "user32" Alias "mouse_event" (ByVal dwFlags As Long, ByVal dx As Long, ByVal dy As Long, ByVal cButtons As Long, ByVal dwExtraInfo As Long)
Private Sub Form1_KeyDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles Me.KeyDown
If e.KeyCode = Keys.F2 Then
Timer1.Start()
Else
If e.KeyCode = Keys.F3 Then
Timer1.Stop()
End If
End If
End Sub
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
KeyPreview = True
AutoSizeMode = False
End Sub
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Timer1.Start()
End Sub
Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
Timer1.Stop()
End Sub
Private Sub Button3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button3.Click
TextBox1.Text = TextBox1.Text + 1
End Sub
Private Sub LinkLabel1_LinkClicked(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.LinkLabelLinkClickedEventArgs) Handles LinkLabel1.LinkClicked
System.Diagnostics.Process.Start("mailto:" & "[email protected]")
End Sub
Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
Windows.Forms.Cursor.Position = New System.Drawing.Point(Windows.Forms.Cursor.Position)
mouse_event(&H2, 0, 0, 0, 1)
mouse_event(&H4, 0, 0, 0, 1)
Dim F2 As Boolean
Dim F3 As Boolean
F2 = GetAsyncKeyState(Keys.F2)
F3 = GetAsyncKeyState(Keys.F3)
If Keys.F2 = True Then
Timer1.Start()
End If
If Keys.F3 = True Then
Timer1.Stop()
End If